500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA!

Menümüze QR Kod ile Hijyenik Ulaş!

tarihinde June 05, 2020

COVID - 19 sonrası yaptığımız hijyen iyileştirmelerinden burada bahsetmiştik. Bu güncellemelerden bir tanesi de kafelerimizde en çok ortak kullanılan öğelerden biri olan menülere yönelikti. Sizleri korumaya çalışırken ulaşılması oldukça kolay olan bir çözüme gitmek için çalıştık.

Bu çalışmaların sonucunda kolaylıkla erişilebilen QR Kod menüleri devreye aldık. Bu menülere mağazalarımızdaki masalarda yer alan QR kodları okutarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

 

iPhone, iPad için

Apple iOS işletim sistemine sahip cihazlarda ek bir uygulama gereksinimi olmadan sadece kamerayı başlatıp, okutmak istediğiniz QR kodun üzerine tutarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Android Cihazlar

Android işletim sistemine sahip yeni cihazların bir kısmında ek bir uygulama gereksinimi olmadan sadece kamerayı başlatıp, okutmak istediğiniz QR kodun üzerine tutarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Google Asistan ile Uygulama İndirmeden QR Kod Okutma

Bu özelliğe sahip olmayan diğer Android cihazlarda Google Asistan içerisinde yer alan veya bu linkten ayrı olarak indirilebilen Google Lens ile QR kodun içeriğini okuyabilirsiniz. Aşağıdaki videodan Google Lens'in nasıl kullanıldığını izleyebilirsiniz.

Google Asistan uygulamasını bir çok telefonda ortada yer alan "Ana Ekran" veya "Home" - "Ev" butonuna uzun basarak çağırabilirsiniz. Gelen ekranda sesinize göre hareket eden butonun hemen solunda yer alan "Google Lens" ikonuna basarak kameranın açılmasını ve sonrasında istediğiniz QR koda doğrultarak okumasını sağlayabilirsiniz.

Uygulama İndirerek QR Kod Okutma

Google Asistan olmayan cihazlarda bu linkten indirebileceğiniz Trend Micro QR Scanner uygulaması ile istediğiniz QR kodu okutabilirsiniz.